MUTIARA KATA


Orang besar bukan orang yang otaknya sempurna tetapi orang yang mengambil sebaik-baiknya dari otak yang tidak sempurna.
Semua orang tidak perlu menjadi malu karena pernah berbuat kesalahan, selama ia menjadi lebih bijaksana daripada sebelumnya.

Wednesday, March 3, 2010

PROGRAM SIMFONI KASIH DAN KEBUDAYAAN (AT 58)Sukacita dimaklumkan bahawa Persatuan Pengajian Malaysia akan mengadakan sebuah majlis yang bertemakan integrasi dan perpaduan masyarakat di Malaysia. Butiran majlis berkenaan adalah seperti berikut :

Tarikh : 10 Mac 2010 ( Rabu )
Masa : 8.00 hingga 11.00 malam
Tempat : Auditorium Utama

Pengisian Majlis (persembahan)
- Tarian Bhagra dan Tarian Mangunatip dari Semester 2
- Tarian Kipas dan Tarian India dari Semester 4
- Tarian Zapin serta Dikir Barat dari Semester 5

Pakaian
- Semua pelajar bebas untuk memakai pakaian yang bertemakan perpaduan dan integrasi. Contohnya ialah pelajar Melayu tidak semestinya hanya memakai pakaian kaum Melayu tapi boleh memakai pakaian daripada kaum lain seperti baju Ceongsam. Namun, pakaian tersebut hendaklah menutup aurat dan tidak menonjol.

Oleh yang demikian, kami akan membuka kaunter untuk membeli kupon makanan yang akan disediakan pada malam majlis berkenaan berlangsung. Kaunter pembelian akan dibuka pada hari Khamis (4 Mac 2010) hingga Selasa (9 Mac 2010). Wakil dari pihak AJK pelaksana akan menjual kupon berkenaan di dalam kelas. Harga bagi sebuah kupon adalah RM2 sahaja.

No comments:

Post a Comment